C
۰٫۰۹۳۱۴۴
۰٫۰۰۳۷۶
۲۴٫۷۶۹۷۱
۰
۹۹%
با توجه به آماره F و احتمال مربوط به آن می توان نتیجه گرفت که در سطح اطمینان ۹۹% معادله رگرسیون معنیدار است. نتایج مربوط به آماره دوربین- واتسون (عدم خود همبستگی جملات خطا) برای مدل نشان از استقلال نسبی دادهها دارد..
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
ضریب تعیین تعدیل شده مدل بیان کننده میزان مربوط بودن متغیرهای مستقل با متغیر وابسته (بدهی بلندمدت) میباشد. مطابق با جدول ۴-۹ ضریب تعیین تعدیل شده مدل ۰٫۵۶ میباشد. بنابراین به طور متوسط ۵۶ درصد تغییرات متغیر وابسته توسط این مدل تبیین میشود. با توجه به نتایج آزمون مدل احتمال مربوط به متغیر BC (وضعیت اقتصادی) که کمتر از ۰٫۰۵ می باشد بنابراین این متغیر در سطح اطمینان ۹۵ درصد در مدل معنی دار می باشد همچنین احتمال متغیر ROA (بازده دارایی ها) کمتر از ۰٫۰۱ می باشد بنابراین این متغیر در سطح اطمینان ۹۹ درصد در مدل معنی دار می باشد ولی احتمال متغیر GT (رشد فروش) بیشتر از ۰٫۰۵ است بنابراین این متغیر در سطح اطمینان ۹۵ درصد در مدل معنی دار نمی باشد همچنین احتمال مربوط به حاصل ضرب متغیر BCدر متغیر ROA (بازده دارایی ها) کمتر از ۰٫۰۵ می باشد بنابراین این متغیر در سطح اطمینان ۹۹ درصد در مدل معنی دار می باشد ولی احتمال مربوط به حاصل ضرب متغیر BCدر متغیر GT (رشد فروش) بیشتر از ۰٫۰۵ است بنابراین متغیر GTBC در سطح اطمینان ۹۵ درصد در مدل معنی دار می باشدولی ROABC در مدل معنی دار نمی باشد لذا باتوجه به معناداری متغیر BC در مدل که متغیر اصلی در تایید یا رد فرضیه می باشد می توان ادعا نمود بین BC (وضعیت اقتصادی) با بدهی های بلند مدت(LD)رابطه وجود دارد بنابراین با توجه به نتایج مدل فرضیه اول این پژوهش تایید می گردد.
۴-۲-۳-تجزیه و تحلیل فرضیه فرعی دوم
فرضیه فرعی دوم: وضعیت اقتصادی بر بدهی های کوتاه مدت در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران موثر است.
این فرضیه در خصوص بررسی وجود تاثیر بین وضعیت اقتصادی بر بدهی های کوتاه مدت در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار مطرح شده و با بهره گرفتن از مدل زیر مورد آزمون قرار میگیرد:
در این پژوهش با توجه به نوع مدل اثرات ثابت مقطعی و زمانی آزمون می شود.جدول(۴-۱۰) وجدول(۴-۱۱) نتایج آزمون F برای تعیین مناسبت رگرسیون در رابطه با فرضیه را نشان میدهد.
جدول ۴-۱۰٫ نتایج اثرات ثابت مقطعی
Redundant Fixed Effects Tests
Test cross-section fixed effects
Effects Test
Statistic
d.f.
Prob.
Cross-section F
۸٫۵۷
(۵۸٫۵۲۶)
۰٫۰۰۷
Cross-section Chi-square
۱۲۵٫۲۹
۵۸
٫۰٫۰۰۹