۳٫۲۵۳-
۰٫۲۳۵
۰٫۷۹۴-
رهبری
متغیر وارد شده در معادله رگرسیون هسته اصلی رگرسیون می باشد که در جدول فوق آمده است ، معادله رگرسیونی را می توان با بهره گرفتن از ستون ضرایب استاندارد نشده به شرح زیر محاسبه کرد:
S=3.393 -0.794 X3
یعنی با ارتقا یک واحد سبک رهبری مشاوره ای ، ۰٫۷۹۴- واحد انحراف معیار تنیدگی کاهش می یابد در نتیجه ارتباط منفی است .
آزمون t مربوط به ضرایب رگرسیون نیز در این جدول برای متغیر مستقل نشان داده شده است که این مقدار برای این متغیر برابر ۰٫۰۰۴ بوده در نتیجه سبک رهبری مشاوره ای در تنیدگی کارکنان موثر است.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
ت) فرضیه فرعی۴: بین سبک رهبری مشارکتی مدیر در گونه A میزان تنیدگی کارکنان رابطه معنی داری وجود دارد.
۰=P:0H: بین سبک رهبری مشارکتی مدیر و میزان تنیدگی کارکنان در گونه Aرابطه معنی دار وجود ندارد.
۰≠ :۱H: بین سبک رهبری مشارکتی مدیر و میزان تنیدگی کارکنان در گونه A رابطه معنی دار وجود دارد.
جدول ۴-۳-۲-۱۳-ضریب همبستگی بین سبک رهبری مشارکتی و تنیدگی در گونه A (روش پیرسون)
متغیر وابسته
متغیر مستقل
تنیدگی
رهبری
شدت
۰٫۹۹۹
معنی داری
۰٫۰۳۰
تعداد
۳
برای آزمون این فرضیه از آزمون معنی داری پیرسون استفاده شده است، نتایج به دست آمده به شرح زیر توضیح داده می شود: بین سبک رهبری مشارکتی مدیر و تنیدگی کارکنان صف بانک پارسیان همبستگی معنی داری وجود دارد چرا که سطح معنی دار به دست آمده (۰۳۰/۰=sig)کمتر از آلفای تحقیق (۰۵/۰=α) می باشد.
پس نتیجه کمی این است که در سطح ۹۵%رابطه معنی داری بین سبک رهبری مشارکتی مدیر و تنیدگی کارکنان صف بانک پارسیان وجود دارد. نوع همبستگی بین دو متغیر مذکور خطی بوده یعنی هر دو توامان افزایش یا کاهش می یابند شدت همبستگی بین دو متغیر در سطح نسبتاً قوی قرار دارد بنابراین فرضیه اصلی پژوهش مورد تایید قرار می گیرد به این مفهوم که تغییرات در سبک رهبری مشارکتی مدیر بر میزان تنیدگی شغلی کارکنان اثر می گذارد. بدین معنی که هرچه سبک رهبری مشارکتی مدیر بیشتر باشد تنیدگی کمتری در کارکنان احساس خواهد شد.
جهت بررسی میزان تاثیر بر ارزش مدل رگرسیون مورد تحلیل قرار گرفت که در ادامه به آن پرداخته می شود.
برازش مدل رگرسیون
جهت بررسی و ارائه مدل سبک رهبری(X4) و تنیدگی (S) ،پس از یررسی شاخص های کیفیت مدل در جدول زیر آمده است که به ارائه مدل برازش یافته می پردازیم.
جدول ۴-۳-۲-۱۴-شاخص کفایت مدل رابطه سبک رهبری مشارکتی و تنیدگی کارکنان در گونه A
دوربین-واتسون
انحراف معیار خطا
ضریب تعیین تعدیل شده
ضریب تعیین
ضریب همبستگی