۴۴/۱۱
۱
۰۱/۰
۱۹۶/۰
نتایج جدول ۴-۱۳ نشان می دهد متغیر حمایت دوستان به طور معنی دار روی متغیر فعالیت ورزشی تأثیر گذار می باشد و وارد مدل می شود، همچنین ضریب رگرسیونی متغیر حمایت دوستان روی بخت فعالیت ۱۳/۱ می باشد، یعنی حمایت اجتماعی دوستان باعث می شود تا شانس فعالیت بدنی افراد در اوقات فراغت به اندازه ۱۳/۱ برابر افزایش یابد.
فرضیه پنجم تحقیق: تأثیر متغیرهای حمایت عاطفی، حمایت اطلاعاتی و حمایت مادی والدین در نحوه گذراندن اوقات فراغت با تأکید بر فعالیت بدنی در پسران جوان شهر یزد معنی دار می باشد.
متغیر فعالیت ورزشی در اوقات فراغت را که یک متغیر دو ارزشی می باشد به عنوان متغیر ملاک در نظر گرفته و سه متغیر حمایت عاطفی، حمایت اطلاعاتی و حمایت مادی والدین را به عنوان متغیرهای پیش بین در نظر می گیریم و برای بررسی تأثیر هر یک از متغیر های حمایت عاطفی، حمایت اطلاعاتی و حمایت مادی والدین بر متغیر فعالیت ورزشی از روش رگرسیون لجستیک استفاده می کنیم. ابتدا با آزمون کای اسکوئر فرض های زیر بررسی می شود که آیا مدل رگرسیون لجستیک مناسب است یا نه؟
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
H0: مدل رگرسیون لجستیک مناسب است.
H1: مدل رگرسیون لجستیک مناسب نیست.
نتایج آزمون کای اسکوئر برای بررسی مدل لجستیک در جدول زیر آمده است.
جدول ۴-۱۴: نتایج آزمون کای اسکوئر برای بررسی مدل لجستیک
آمار کای اسکوئر
درجه آزادی
سطح معنی داری
۵۷/۳
۱
۸۹۴/۰
در جدول ۴-۱۴ سطح معنی داری از ۰۵/۰ بزرگتر است؛ بنابراین فرص صفر پذیرفته می شود. یعنی مدل رگرسیون لجستیک برای این داده ها مناسب است. برای بررسی اینکه کدام متغیرها باید وارد مدل شوند از روش همزمان (اینتر[۱۴۷]) استفاده شده است. به این ترتیب متغیری که دارای تأثیر گذاری معنی دار است وارد مدل می شود. در جدول ۴-۱۵ نتایج تشکیل مدل رگرسیون لجستیک آمده است.
جدول ۴-۱۵: نتایج تشکیل مدل رگرسیون لجستیک برای متغیرهای حمایت عاطفی، اطلاعاتی و مادی والدین
متغیرها
ضریب رگرسیون B
انحراف معیار
آماره والد
درجه آزادی
سطح معنی داری
ضریب رگرسیون برای بخت فعالیت
حمایت عاطفی
۰۳۴/۰
۰۵۳/۰
۴۰۲/۰
۱
۵۲۶/۰
۰۳۴/۱
حمایت اطلاعاتی
۰۶۰/۰